Tack till sponsorerna!

Att arrangera en så stor tävling som ett Svenskt Mästerskap i finnjolle är i princip omöjligt utan två saker: hårt arbetande volontärer/funktionärer och snälla sponsorer. Vilken ovärderlig insats alla volontärer gjort vet de nog redan om, men alla vet kanske inte vilka det var som rent ekonomiskt gjorde tävlingen till den stora succé den trots allt blev.

Betsson
Det stora internationella spelbolaget Betsson har på något decennium gått från att vara en kaxig liten uppstickare till Svenska Spels spelmonopol, till att bli en gigantisk koncern med närvaro runt om i nästan hela världen, och över åttahundra anställda! Även om man erbjuder både poker och casinospel online och via klient, så är det förstås sporten och sports betting som ligger högst på listan.

Trots stora vinstutbetalningar och, jämfört med Svenska Spel, hög återbetalningsprocent, är man aldrig sena att ge en hjälpande hand vid sportarrangemang för att ge tillbaka något till den del av våra liv som gjort företagets verksamhet möjlig.

Folksam
Folksam är ett av Sveriges absolut största försäkringsbolag: man försäkrar så mycket som var femte bil, vartannat hem och varannan svensk! Med över 100 års historia har man minst sagt bra koll på försäkringar, och jobbar samtidigt hårt för folkets väl och etiska placeringar. Att sponsra idrottsevenemang som stimulerar till en mer aktiv fritid är en självklarhet för Folksam.

ICA
Få känner väl inte till varumärket ICA, men alla vet kanske inte hur stort företaget faktiskt är. Med en norsk huvudägare har man både dagligvaruhandel, fastighetsförvaltning och bankverksamhet på listan, och totalt kan ICA skryta med inte mindre än 2100 butiker runtom i Norden och Baltikum.

ICA är vana sponsorer av såväl evenemang som idrottsklubbar på både lokal nivå där enskilda ICA-handlare stödjer lokala lag, som på högre nivå i samband med arrangemang som till exempel Finn-SM.